CONTACT


Om con­tact met ons op te nemen kunt u gebruik maken van onder­staand con­tact­for­mulier. Wij proberen  bin­nen 2 werkdagen op uw mail te reageren.

Aanmelden kan ook dagelijks per mail via info@praktijkeefde.nl of via het praktijknummer 0575-510159. Wij zijn helaas niet dagelijks in de praktijk aanwezig en kunnen tijdens onze gesprekken niet altijd de telefoon aannemen. Indien u het antwoordapparaat hoort, spreek dan uw naam en telefoonnummer in. Wij streven er naar u binnen twee werkdagen terug te bellen.

Wij hebben  momenteel een wachttijd van ongeveer 6 weken.

Wij hebben voor jeugd contracten met de gemeenten Lochem, Zutphen en Apeldoorn en met de Achterhoekse gemeenten. Wij hebben voor volwassenen met bijna alle zorgverzekeraars contracten afgesloten.

Mocht u een hulpverlener zoeken en niet willen wachten, dan adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts of met het Centrum voor Jeugd en Gezin in uw gemeente. U kunt ook informeren bij onze collega’s van Jeugdpsycholoog en co (www.jeugdpsychologen.com). De wachttijden bij hen zijn wisselend.

U kunt altijd vrijblijvend mailen of bellen voor informatie en overleg.

Mw. Drs. J.A. (Joke) Smit Mw. drs. E. (Ellen) Dijkman
Gz-psycholoog BIG/NIP Gz-psycholoog BIG
Orthopedagoog NVO Psycholoog NIP
Gedragstherapeut VGCT EMDR therapeut VEN

Praktijk Eefde
Rustoordlaan 10
7211 AX Eefde
Telefoon: 0575 – 51 01 59
Mail: info@praktijkeefde.nl

Contactformulier

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha

Routebeschrijving Praktijk Eefde