ACTUEEL

Praktijk Eefde

In 2018 hebben wij ons 20-jarig jubileum gevierd met een mini symposium met als hoofdthema
De nieuwste inzichten over effectieve behandeling van angst bij kinderen en jongeren
(spreker Liesbeth Telman en/of Bonny van Steensel van de Universiteit van Amsterdam).

Wij kijken met veel dankbaarheid en voldoening terug op deze inspirerende en gezellige middag . We hebben genoten van de inspirerende lezing van Bonny van Steensel over de behandeling van angst bij kinderen en jongeren. We bedanken de medewerkers van Restaurant de Sluis, het team van Villa 60 en Janet Berends voor hun medewerking en goede zorg. En natuurlijk onze gasten, die voor ons deze middag tot een zeer geslaagde bijeenkomst hebben gemaakt.  En we zijn vol plannen en ideeën om ons aanbod voort te zetten en te verbeteren! We blijven dan ook in 2019 graag ons best doen voor de kinderen, ouders en hun verwijzers met wie we werken!

Wachttijd

Vanwege een te lange wachttijd kunnen wij tot en met januari 2020 geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen.

Wilt u weten bij welke praktijk of hulpverlener u eventueel terecht kunt met uw vragen?

Dan kunt u zich richten tot:

t Baken gemeente Lochem telefoonnummer: 0573-289290 email: info@bakenlochem.nl

CJG gemeente Zutphen  telefoonnummer: 0575-541575 email: info@cjg.zutphen.nl

Mocht u een hulpverlener zoeken en niet willen wachten, dan adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts of met het Centrum voor Jeugd en Gezin in uw gemeente. U kunt ook informeren bij onze collega’s van Jeugdpsycholoog en co (www.jeugdpsychologen.com). De wachttijden bij hen zijn wisselend.

Voor jeugd hebben we contracten met de gemeenten Lochem, Zutphen en Apeldoorn en met de Achterhoekse gemeenten. Wij hebben voor volwassenen met bijna alle zorgverzekeraars contracten afgesloten.

“Piekeren is de verkeerde kant op fantaseren (Loesje)”